PROMOTIE OCTOMBRIE 2017 VOUCHERE CADOU

Incepand cu data de 01 OCTOMBRIE 2017,

va oferim VOUCHERe CADOU dupa cum urmeaza:

 

1. pentru cumparaturi de 500 lei primiti un voucher valoric de 30 lei (CULOARE CICLAM)

2. pentru cumparaturi de 300 lei primiti un voucher valoric de 10 lei (CULOARE VERDE)

 

Voucherul il veti primi in colet atunci cand va soseste comanda in valoare de 300 sau 500 lei. In functie de valoarea comenzii, primiti unul sau mai multe vouchere. Noi vom pastra o evidenta cu ele si la urmatoarea dvs comanda veti primi un discount egal cu 10 lei, 30 lei sau mai mult in cazul in care ati acumulat mai multe vouchere cadou.

 

MENTIUNI:

puteti primi unul sau mai multe vouchere in functie de valoarea cumparaturilor 

valorificarea lui se va face la urmatoarea comanda, ulterioara dobandirii lui

voucherul primit la comenzile online se poate valorifica numai in magazinul online, nu si in cele fizice

 

Regulamentul General al Promotiei

(valabil in toate magazinele Guara, exceptie MEGAMALL Bucuresti)

"Cumpara in luna octombrie 2017 produse marca Guara in valoare de minim 500 lei si primesti un voucher in valoare de 30 lei"
"Cumpara in luna octombrie 2017 produse marca Guara in valoare de minim 300 lei si primesti un voucher in valoare de 10 lei"
S.C. Guara Moda S.R.L.


SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Prezenta campanie de marketing "Voucher Guara" este organizată de S.C. Guara Moda SRL, cu sediul în Str. Eugen Ionesco Nr. 4, Cluj Napoca, înmatriculată la Registrul Comerţului cu nr. J12/909/2009, cod unic de inregistrare RO 25449510, reprezentată de Mester Camelia în calitate de Administrator denumită în continuare "Organizator".

SECŢIUNEA 2. LOCUL ŞI PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Data inceperii campaniei este 01 octombrie 2017. Locul de desfăşurare este reprezentat de locaţiile magazinelor Guara:

1. Cluj Napoca - Vivo;
2. Cluj Napoca - Iulius Mall Cluj;
3. Bucuresti - Cocor;
4. Iasi - Palas Mall Iasi;
5. Timisoara - Iulius Mall Timisoara;
6. Magazin online Guara

SECŢIUNEA 3. CONDIŢII ŞI MODALITATE DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Orice persoană fizică cetăţean român sau nu, poate primi unul sau mai multe vouchere dintr-unul din magazinele Guara mentionate la sectiunea 2 a regulamentului in conditiile in care achizitioneaza produse de minim 300 sau 500 lei. La achizitie se vor completa de catre angajatele Guara intr-un tabel special seria voucher-ului, data, numele, prenumele, telefonul si adresa de email a persoanei care a cumparat voucher-ul.
Valoarea unui "Voucher Guara" este de 10 (zece) lei atunci cand se cumpara produse in valoare de 300 lei si de 30 (treizeci) lei atunci cand se cumpara produse in valoare de 500 lei.
"Voucher-ul Guara" este transmisibil.
"Voucher-ul Guara" este reprezentat de o hartie cu valoare inseriata stampilata si semnata de catre Guara Moda SRL.
Voucher-ul poate fi utilizat o singură dată in magazinele mentionate la sectiunea 2 a regulamentului, fiind retinut de catre magazin.
Clientul se poate prezenta in orice magazin Guara cu voucher/voucher-ele Guara, le va prezenta angajatelor si va achizitiona in schimb produse Guara iar valoarea acestuia/acestora se va scade din valoare totala.
In situatia in care pretul produsului este mai mare decat valoarea voucher/voucher-elor va achita diferenta. In situatia in care pretul produsului este mai mic decat valoarea voucher/voucher-elor nu se va restitui diferenta.
In schimbul produsului/produselor clientul primeste bon fiscal/factura conform legilor in vigoare.
Prezentul regulament trebuie sa existe in cel putin un exemplar in magazinele Guara.

SECTIUNEA 5. ALTE CONDIŢII

In cadrul acestei Campanii, nu este posibilă înlocuirea voucherului primit cu contravaloarea acestuia în bani sau cu alte beneficii.

SECTIUNEA 6. DATE CU CARACTER PERSONAL. DISTRUGEREA VOUCHER-ELOR

Prin completarea voucher-ului cumpărătorul este de acord să intre în baza de date Guara. Guara se obligă să respecte toate drepturile conferite de Legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie, petiţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea explicită a cumpărătorului către newsletter@guara.ro se pot actualiza sau şterge datele personale ale acestuia.
Prezentul regulament este întocmit şi este comunicat gratuit cumpărătorilor în toată reţeaua magazinelor Guara şi online pe site-ul: www.guara.ro/voucher în fiecare magazin existând cel puţin un exemplar. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmând ca astfel de modificări să îşi producă efectele numai după ce Organizatorul le-a comunicat în prealabil cumpărătorilor. Modificările vor fi aduse la cunoştinţă cumpărătorilor în toate magazinele din reţeaua Guara şi pe site-ul organizatorului www.guara.ro.
Participanţii au, de asemenea, dreptul de intervenţie asupra datelor putând, după caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001, în special a datelor incomplete sau inexacte. In condiţiile de mai sus participanţii pot, totodată, solicita transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, având dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare.
De asemenea, participaţii au dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care îi vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.
Participanţii care nu doresc sa primească mesaje promoţionale, pe SMS sau Newsletter, din partea SC Guara Moda SRL, au opţiunea de a trimite o cerere scrisa, prin posta sau e-mail la newsletter@guara.ro , solicitând renunţarea la acest serviciu.


S.C. Guara Moda S.R.L.

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos