REDUCERI la produsele tale favorite in categoria SALE!

Fuste plisate. Cum le purtam?

La sfarsitul anilor 80 si inceputul anilor 90, fustele lungi plisate au fost extrem de la moda. Ei bine, de atunci nu inceteaza sa revina in trenduri.. Cu print sau uni, ele ar trebui sa se regaseasca in fiecare garderoba, deoarece reprezinta o piesa cheie. Este versatila si totodata chic.

In articolul de azi iti vom oferi cateva idei despre cum poti asorta o fusta plisata in tinutele tale.

Este o piesa atemporala, in functie de anotimp, ea se poate integra in orice tinuta. Sigur, textura din care este confectionata are un rol important.

Fusta plisata cu pulover

     

Daca vrei sa adopti un stil mai casual, poti asorta fusta plisata cu un pulover supradimensionat sau o bluza mai lejera. In functie de lungimea ei, o poti aranja la exterior sau la interior pentru a fi bluzata. De asemenea, poti completa look-ul cu o centura sau bijuterii pentru un stil mai chic. Ca si incaltaminte, poti opta pentru o pereche de ciocate, pantofi sport sau chiar ceva mai elegant.

Fusta plisata cu bluza eleganta

     

De asemenea, daca doresti sa adopti un stil mai elegant, in partea superioara poti adauga o bluza speciala, chiar si una pe corp sau o camasa. Dar nu uita! Accesoriile sunt foarte importante. Bijuterii sau centuri, ele iti vor completa tinuta. O poseta eleganta impreuna cu sandale sau pantofi si deja tinuta este una gratioasa.

Fusta plisata cu sacou

Desigur ca putem integra un sacou elegant intr-o tinuta cu o fusta plisata. Trebuie doar sa gasim piese compatibile. Daca esti adepta unui stil elegant, poate usor retro, atunci cu siguranta iti va placea acest look. Trebuie doar sa acorzi prioritate elementelor principale si cromaticii.

Speram ca aceste idei te vor ajuta sa creezi tinute minunate!