Livrare si plata

LIVRARE

Programul nostru de operare a comenzilor este: Luni – Vineri, 08:00 – 17:00

La primirea comenzii, cumparatorul va fi contactat de un reprezentant Guara la numarul de telefon lasat in rubrica de date personale. Comanda va fi livrata doar dupa confirmarea ei telefonica de catre cumparator. In cazul in care, timp de 48 de ore, cumparatorul nu va putea fi contactat telefonic, comanda va fi anulata.

Livrarea comenzilor se face prin intermediul firmei de curierat GLS, oriunde in tara.

Termenul de livrare este cuprins intre 24 h – 7 zile lucratoare.

In conditii exceptionale, ne rezervam dreptul de a extinde termenul de livrare, cu anuntarea prealabila a clientului.

 

Costurile de livrare sunt:

 

Pentru livrarea in localitati care fac parte din reteaua GLS:

                      GRATUIT pentru comenzi care depasesc 700 lei

                      20 lei (cu TVA inclus) pentru comenzi pana la 699 lei

 

 

Daca doreste sa ridice personal coletul de la punctul GLS, cumparatorul trebuie sa mentioneze acest lucru in comanda. 

Costurile de livrare sunt suportate integral de comparator si vor fi evidentiate intr-o factura fiscala emisa alaturi de produsele comandate. 

 

LIVRAREA produselor din magazinele noastre,produse care nu intra in colectia de pe site-ul oficial GUARA  www.guara.ro - NOUTATI SI OFERTE SPECIALE nu se va face conform regulamentului de pe site. Taxele de curierat vor fi suportate de catre client. Urmarim in viitorul apropiat sa venim cu o solutie mai avantajoasa in sprijinul clientilor.

 

Mentiuni importante:

In cazul persoanelor care creeaza incidente neplacute/grave la plata ramburs a comenzii, ne vom rezerva dreptul in viitor de a decide daca vom mai efectua livrari online.

La primirea coletului, acesta va fi examinat de catre cumparator si va completa un proces verbal de constatare daca deteriorarea este din culpa curierului. Doar in aceste conditii va putea beneficia de inlocuirea produselor deteriorate.

Reclamatiile ulterioare in aceste cazuri sunt nule.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Comercializarea produselor din magazinul online www.guara.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

 

PLATA

Aveti posibilitatea de a alege plata online, ramburs sau transfer bancar.

Din pagina de comanda veti selecta modalitatea de plata dorita de dumneavoastra.

 

ONLINE

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.